Version 3

Qi Quest in beweging

deuren open

De deuren gaan open!

Vanaf 16 december tot 3 maart hebben we de deuren van de praktijk verplicht dicht moeten doen van de overheid. Dat we weer open mogen vanaf 3 maart is uiteraard bijzonder goed nieuws. De Nederlandse vereniging voor acupunctuur heeft samen met andere belangen organisaties niet stil gezeten en leunen ook nu niet achterover. We willen een positie die recht doet aan ons vak en onze bijdrage aan de gezondheidszorg.

Wilt u weer een afspraak maken? Dat kan!!
Stuur een app naar 06 55148604 of een email naar info@qiquest.nl

Uiteraard blijven dezelfde voorwaarden van kracht: bij verkoudheidsklachten e.d.dient de afspraak afgezegd te worden ( kostenloos). Neem ook twee handdoeken mee.
DSC00040

Uitslag gratis massage

In mijn vorige nieuwsbrief van januari had ik geïnspireerd door een verhaal over de schoonheid van het delen en geven drie gratis massages aangeboden. Als gevolg daarvan kreeg ik bijzondere en persoonlijke verhalen opgestuurd. Om de keuze voor mezelf makkelijker te maken heb ik besloten om het aantal gratis massages te verdubbelen. Degene die een voucher gewonnen hebben, zijn al geïnformeerd. Heel erg bedankt voor het delen.
kruidenboeken1

Kruidenopleiding

Als therapeut Chineeskunde ben je nooit uitgeleerd en dat is een van de facetten die ik erg leuk vind. Om mezelf tijdens de periode dat ik niet mocht werken uit te dagen heb ik besloten om te beginnen met een opleiding voor Chinese kruidengeneeskunde bij de Oxrider Academy.
Ze willen de kloof overbruggen tussen de Westerse en Chinese geneeskunde.
Barbara56570_bw
Barbara Jenner (l):
Acupuncturist, Tuina therapeut
06 55148604
Nathalie Beijersbergen (r)
Herbalist, apotheker
06 19686921
facebook