Looking good

NATUURLIJKE GEZICHTSVERJONGING

Gezichtsverjonging werd in het oude China op een natuurlijke manier toegepast met guasha en acupunctuur voor de hofdames en concubines van de keizer. Na de Culturele Revolutie is de kunst van gezichtsverjonging nieuw leven ingeblazen. De bekendheid met deze specifieke gezichtsverjongende technieken groeit ook in het Westen. Het zijn natuurlijke technieken die de doorbloeding van de huid en de aanmaak van collageen stimuleren. Hierdoor gaat u er stralender uit zien. Aan de hand van de kennis van Chinese geneeskunde worden uw rimpels en ook andere gezichtsaandoeningen behandeld.

GEZICHTSGUASHA

Gezichtsguasha is een zachte techniek met een jadesteen. Jade heeft een ontspannende en helende werking. Voorafgaand aan de behandeling wordt het gezicht gereinigd en een speciale guashacreme aangebracht. Het gezicht wordt gemasseerd met de jadesteen en specifieke punten op het gezicht gestimuleerd. Voorafgaand aan de gezichtsguasha zijn er diverse (detox)maskers waar u uit kunt kiezen. Vraag ernaar tijdens de behandeling.

GEZICHTSACUPUNCTUUR

Gezichtsacupunctuur is een intensieve, weldadige behandeling waarbij het gecombineerd wordt met een gezichtsmasker en guasha. Hierdoor gaat de huid er stralender en jonger uitzien. Het is een veilige manier van gezichtsverjonging, maar geen vervanging voor cosmetische chirurgie. Gezichtsacupunctuur is meer dan een cosmetische behandeling, omdat ook uw fysieke en mentale conditie gebalanceerd wordt. Specifieke punten worden gekozen om ondermeer de stofwisseling te stimuleren. De aanmaak van collageen in het gezicht wordt gestimuleerd, waardoor de rimpels feitelijk opgevuld worden.

DE BEHANDELING

Voorafgaand aan de behandeling is er een uitgebreid intakegesprek. Dit is nodig om een goed beeld te krijgen van de algehele gezondheid en mogelijke contraindicaties, zoals hoge bloeddruk, epilepsie, migraine, pacemaker, recente botox behandelingen en zwangerschap. Tijdens de behandeling worden er kleine dunne steriele naalden gebruikt. Het inbrengen is overwegend pijnvrij, maar bij een gevoelige huid zult u tijdelijk kleine prikjes ervaren.

Een volledige behandeling bestaat uit 10 tot 12 behandelingen verspreid over 3 maanden. Na een eerste behandeling zult u al effect merken. Na 7 behandelingen zijn de effecten stabiel. Na 10 tot 12 behandelingen zult u een langdurig effect zien. Uiteraard hebben levensstijl en voeding een grote invloed op de duur van de effecten en wordt geadviseerd elke acht weken te komen voor een onderhoudsbeurt.

De duur van de behandeling is 90-120 minuten. De behandeling bestaat uit een gezichtsreiniging, een voedend masker op natuurlijke basis Gezichtsacupunctuur Gezichtsmassage en -guasha

EFFECTEN VAN DE BAHANDELING
  • Verhoogde collageen productie
  • Vermindering van wallen onder de ogen
  • Verbeterde doorbloeding van de huid
  • Verdwijnen van fijne lijnen
  • Verkleinen van de poriën
  • Minder diepe rimpels
  • Meer ontspanning in het gezicht
  • Verbetering van de kwaliteit van de huid, bijv. bij acne
  • Vermindering van pigmentering en couperose

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.