Wie we zijn

Barbara Jenner

Foto door Brenda de Vries

In 1987 zette Barbara Jenner voor het eerst voet op Chinese bodem. Tijdens regelmatig verblijf in China, heeft Barbara kennis gemaakt met qi gong en tui-na.

Na haar studie politicologie werkte ze als coördinator in de sociale en juridische hulpverlening. Tijdens deze periode groeide de behoefte om iets concreets te doen met haar ervaringen in China.

Na een studie Traditionele Chinese Geneeskunde bij de Qingbai Academie met als specialisatie tui-na en acupunctuur heeft Barbara in 2010 Qi Quest opgericht in Bloemendaal en later ook in Haarlem.

Tui-na advanced heeft ze afgerond bij Academie Bo Yi. Barbara volgt meerdere bijscholingen op het gebied van gynaecologie, sportacupunctuur, ooracupunctuur en gezichtsverjongings-acupunctuur. In 2010 heeft ze stage gelopen in het Hiser hospital in Qing Dao (China). Momenteel is ze bezig met de kruidenopleiding bij Oxrider Academy. 

Nathalie Beijersbergen

Na haar studie farmacie is Nathalie Beijersbergen eerst bij een openbare apotheek in Amersfoort en daarna bij een gespecialiseerde apotheek in Pijnacker gaan werken.

Momenteel geeft Nathalie ook freelance les aan (toekomstige) herbalisten en apothekers en verzorgt een deel van opleiding tot apothekersassistent in Leiden. Door haar gecombineerde opleiding van zowel farmacie als Chinese geneeskunde kan Nathalie jouw situatie op een unieke wijze beoordelen.

Naast advies over geschikte kruidenformules en een ondersteunend voedingspatroon, kan Nathalie de veiligheid, kwaliteit en eventuele interacties tussen geneesmiddelen, kruiden en voedingssupplementen beoordelen.


Lid NVA, Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur
AGB code praktijk 90-51726
AGB code zorgverlener 90-042960 ( Barbara Jenner)
AGB code zorgverlener 2100072 ( Nathalie Beijersbergen)
BTW 160192067B01
IBAN NL76INGB0005350142
KvK 34392594

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.